Emirable is opgericht door Miranda Buijs.

In mijn netwerk, zoals zakelijk als privé, sta ik bekend om mijn sensitiviteit, enthousiasme en creativiteit.

Mijn zakelijke uitdaging ligt in begeleiden (coachen) en verder ontwikkelen van mensen en organisaties op een zodanige manier dat ze zelfstandig verder kunnen. In augustus 2014 heb ik mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie afgerond met speciale interesse in verandermanagement en  loopbaanbegeleiding.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als inkoopadviseur waarbij ik mij vooral bezig heb gehouden met het professionaliseren van inkoopfuncties. Eén van de conclusies die ik in de loop der tijd heb getrokken is dat inkooporganisaties in hun ontwikkeling grotendeels afhankelijk zijn van de ontwikkelingen binnen de toeleveringsketen (de supply chain). Opdrachtgevers en -nemers moeten samenwerken om het optimale resultaat te behalen.

Wie kent het gezegde niet:

De ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.

Ik sta nu op het punt in mijn loopbaan waarin ik mijn specifieke kennis en ervaring op het gebied van inkoopontwikkelingen en trends ook wil gaan inzetten om opdrachtnemers te begeleiden. Het belangrijkste resultaat is dat opdrachtnemers “nog” beter kunnen inspelen op de inkoopbehoeften en de winnende offerte schrijven.

 

img_4047